Google+ Tropical Thin e singurul supliment cu cetona de zmeura si African mango - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Tropical Thin e singurul supliment cu cetona de zmeura si African mango

By on November 2, 2013
tropical-thin-e-singurul-supliment-cu-cetona-de-zmeura-si-african-mango

Tropical Thin este singurul supliment alimentar care contine atat extract pur de cetona de zmeura cat si African mango, in concentratii ridicate pentru a fii mai eficiente. Este foarte usor de luat: se administreaza doua capsule pe zi, una la micul dejun, iar a doua de preferabil la pranz.

Acesta este inca unul dintre motivele pentru care am ales suplimentul si nu o dieta: nu ma obliga sa pierd timp cu preparatul mancarii, nu imi permite sa ma infometez pentru ca reduce si pofta de mancare, accelereaza metabolismul pentru arderea mai eficienta a grasimilor si a caloriilor ingerate.

Tropical Thin este sub forma un flacon care contine 60 de capsule, cantitate perfecta pentru o luna de administrare.

O doza zilnica de Tropical Thin este formata din formula pentru arderea grasimilor formata din extract de cetona de zmeura, extract din seminte de African mango, ceai verde, ceai negru si piper cayenne; formula pentru reducerea poftei de mancare formata din alge marine si picolinat de crom, un complex de fructe tropicale care contin vitamine si minerale esentiale (scortisoara, nuca de cocos, cafea arabica, litchi), formula pentru accelerarea metabolismului din cola, ceai alb, cafeina si cafea verde, iar intr-un final formula care ajuta la eliminarea apei in exces din organism creata din lemn dulce si pratrunjel. Toate acestea sunt extracte si ingrediente naturale care nu permit aparitia posibilelor efecte secundare si nici a starii de agitatie.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *