Google+ Tropical Thin are cea mai mare concentratie de cetona de zmeura - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Tropical Thin are cea mai mare concentratie de cetona de zmeura

By on November 4, 2013
tropical-thin-cea-mai-mare-concentratie-de-cetona-de-zmeura

Tropical Thin este suplimentul cu cea mai mare concentratie de cetona de zmeura de pe piata din Romania. Pentru efect maxim contine si extract de seminte de African mango, ceai verde si negru, litchi, nuca de cocos, piper de cayenne si alte ingrediente pe baza de plante.

Nu stii ce e cetona de zmeura? Este o enzima extrasa din fructele cu acelasi nume. In mod normal sunt necesare 45 de kilograme de zmeura pentru o cantitate mica de cetona, motiv pentru care s-au creat suplimentele dietetice pe baza acestei enzime. Desi sunt mai multe tipuri de suplimente, ele se deosebesc intre ele, in mare parte din cauza concentratiei in care se gaseste extractul, insa si din cauza componentelor sale.

Ce este African mango

Este cunoscut si ca mango salbatic sau Irvingia Gabonensis si creste in padurile tropicale din Camerun, Africa. Semintele sale reprezinta o sursa foarte buna de fibre, motiv pentru care acesta ajuta la procesul de slabire si la scaderea colesterolului. Printre beneficiile sale amintim abilitatea sa de a imbunatati metabolizarea grasimilor, desi sunt mult mai multe.

Administrate regulat, capsulele singure de Tropical Thin te pot ajuta sa slabesti intre sase si opt kilograme intr-o luna.

Pentru cei care vor sa slabeasca mai mult de atat, se poate recomanda un plan alimentar si exercitii fizice minime. Ca mod de administrare, capsulele se iau de doua ori pe zi cate una dimineata la micul dejun, iar una la masa de la pranz.

Tropical Thin poate fi folosit cu siguranta pentru ca este un produs complet natural si nu prezinta efecte adverse. Totusi, nu este recomandat persoanelor care prezinta alergii fata de unul sau mai multe ingrediente ale sale.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *