Google+ Totul despre Tropical Thin cu cetona de zmeura si African mango - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Totul despre Tropical Thin cu cetona de zmeura si African mango

By on November 5, 2013
totul-despre-tropical-thin-cu-cetona-de-zmeura-si-african-mango

Tropical Thin cu cetona de zmeura si African mango este un suplimentar alimentar care ajuta in pierderea in greutate, accelerarea metabolismului, suprimarea apetitului si eliminarea surplusului de apa din organism.

Cum se administreaza Tropical Thin

Produsul este disponibil sub forma unui flacon care contine 60 de capsule. Pentru rezultate cat mai bune, se recomanda cate doua capsule pe zi, una impreuna cu micul dejun si una impreuna cu masa de pranz.

Ce contine o doza zilnica de Tropical Thin: 467 mg de extract de cetona de zmeura, extract de semintele fructului African mango, ceai verde, ceai negru si piper de cayenne; 56 mcg de alge marine kelp si picolinat de crom; 210 mg de litchi, cafea arabica, nuca de cocos si scortisoara; 146 mg de cafea verde, cafeina, cola si ceai alb; 15 mg de lemn dulce si patrunjel.

Cine poate folosi Tropical Thin

Suplimentul dietetic poate fi folosit orice persoana care doreste sa slabesca in mod normal, orice persoana care a incercat una sau mai multe diete de slabire si au esuat din diverse motive, orice persoana cu stare de sanatate buna de peste 18 ani. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, se recomanda consultarea medicului inaintea inceperii tratamentului.

Efecte adverse Tropical Thin

Suplimentul contine doar ingrediente naturale si nu prea prezinta efecte adverse. Acest lucru inseamna, ca produsul ar putea avea efecte negative asupra persoanelor care prezinta alergii fata de unul sau mai multe ingrediente ale sale. Acesta nu contine substante chimice sau stimulatori artificiali.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *