Google+ Pret diferit la Produse din Cetona de Zmeura – De ce ? - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Pret diferit la Produse din Cetona de Zmeura – De ce ?

By on January 22, 2013
preturi produse cetona de zmeura in romania

Pe piata din Romania au inceput sa apara din ce in ce mai multe produse care contin cetona de Zmeura. Din cauza acestui lucru exista si diferente de preturi intre acestea. Dar intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem este urmatoare:

Sunt justificate diferentele de pret al produselor din Cetona de Zmeura ?

Putem sa raspundem destul de usor la aceasta intrebare analizand cateva aspecte. Cand vorbim despre preturile acestor produse cu cetona de zmeura putem spune ca acestea se incadreaza intre 60 de lei si 175 de lei pentru o cutie care ajunge 30 de zile. Dupa cum bine stim, in orice domeniu exista produse de calitate si produse mai putin calitative iar diferenta de pret dintre acestea este de cele mai multe ori justificata. De obicei cumparatorul roman alege produsele care sunt mai ieftine mergand pe varianta de incercare prima data.

Aceasta varianta nu este recomandata in momentul in care luati suplimente alimentare deoarece calitatea produselor va poate afecta organismul.

Astfel, produsele care sunt mai ieftine au un cost de productie mult mai mic.

Acest lucru poate inseamna de regula urmatoarele:

  • Extract de o concentratie scazuta din cetona de zmeura(chiar daca sunt si 300 mg de produs poate fi un extract foarte slab calitativ care sa nu aiba efect)
  • Calitate foarte slaba a ingredientelor
  • Lipsa garantiei pe site ceea ce denota faptul ca nu aveti nici o garantie ca produsul va avea efecte (acest lucru este de luat in calcul deoarece nu va veti putea recupera banii daca produsul nu are efectul dorit)
  • Cost foarte mic de productie de unde rezulta ca si produsul are un standard de calitate mai scazut

Acestea sunt doar cateva dintre dezavantajele cu care va veti confrunta atunci cand alegeti un produs ieftin. Este important ca atunci cand doriti sa slabiti si sa obtineti rezultate reale, pretul este mai putin important deoarece daca aruncati banii pe un produs ieftin, exista foarte mari sanse sa regretati acest lucru si sa reveniti ulterior tot la produsele mai scumpe. Alegand un produs mai calitativ nu veti fi nevoiti sa aruncati banii din nou pe alte produse deoarece vor functiona din prima.

De altfel, pe unele siteuri cunoscute din Romania au inceput deja sa apara comentarii negative legate de produsele pe baza de cetona de zmeura cu pret mic ca fiind ineficiente si va sfatuim sa va feriti de ele.

Astfel va recomandam un produs cu un pret echilibrat cum este Tropical Thin cu Cetona de Zmeura si African Mango.

Aflati si parerile celor care un incercat acest produs accesand pagina: Pareri despre Tropical Thin cu Cetona de Zmeura

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Alte Cautari despre Cetona de Zmeura:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *