Google+ Pareri despre Raspberry Ketone Forte Produs in Romania – Pro si Contra - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Pareri despre Raspberry Ketone Forte Produs in Romania – Pro si Contra

By on May 15, 2013
raspberry ketone forte produs romanesc

Unul din produsele pe baza de Cetona de Zmeura din Romania este Raspberry Ketone Forte. Acesta s-a dovedit a fi un produs FALS cu care au fost pacalite foarte multe persoane. De putin timp a aparut un nou produs cu acelasi nume si anume Raspberry Ketone Forte!

Nu stim daca aceste doua produse au vreo legatura insa NUMELE ESTE ACELASI! 

Foarte Important! Nu comanda pana nu citesti acest articol in totalitate!

Citind pagina oficiala a acestui produs am constatat cateva lucruri care nu sunt in regula:

 1. Poza cu produsul care este prezenta pe site nu este conforma cu produsul fiind o poza facuta pe calculator
 2. Peste tot pe site se scrie ca Raspberry Ketone Forte contine “Cea Mai mare concentratie de Cetona de Zmeura din Romania” iar acest lucru este absolut fals. Niciunde pe acest site NU SCRIE CE CANTITATE DE EXTRACT DIN CETONA DE ZMEURA CONTINE ACEST PRODUS!
 3. Pe site scrie ca este fabricat in Uniunea Europeana, iar acest lucru in traducere inseamna ca ESTE FABRICAT IN ROMANIA! pe site nu scrie acest lucru insa persoanele care au comandat s-au plans de acest lucru nestiind ca de fapt comanda un produs romanesc!
 4. Dr Oz a recomandat Cetona de Zmeura pe site-ul sau oficial insa el se referea la produsele care SUNT FABRICATE DOAR IN AMERICA! El recomanda extrasul american si produsele care sunt create la standardele americane unde a fost conceputa aceasta formula de slabire .
 5. Nu exista niciunde pe site detalii despre calitatea extractului de cetona de zmeura!
 6. Nu exista niciunde pe site lista cu toate ingredietenele pe care le contine acest produs impreuna cu GRAMAJELE fiecarui produs in parte!
 7. La rubrica de contact Nu exista nume, telefon sau adresa ci doar un formular de contact!
 8. Acest produs ofera cutii gratuite la fiecare comanda! ATENTIE! Un produs calitativ nu va ofera niciodata cutii GRATUITE! Pretul de fabricatie al acestui produs este atat de mic incat permite oferirea acestui bonus. Ce inseamna acest lucru ? Pretul mic de productie inseamna o calitate foarte foarte slaba a produsului!

Produsele ambalate si produse in romania nu sunt verificate si de cele mai multe ori nu sunt ceea ce scrie pe cutie.

Avand atat de multe aspecte neconcludente pe site-ul acestui produs Raspberry Ketone Forte produs in Romania va recomandam sa aveti grija la acest produs.  

Exista multe zvonuri negative despre acest produs pe internet si va asteptam cu parerile dvs daca ati incercat acest produs.

Un produs ORIGINAL si foarte bun de slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura . Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

One Comment

 1. maricela

  15/05/2013 at 17:01

  Nu cumparati acest produs! Este fabricat in romania si ARE ZERO EFECT!!!! AM CERUT BANII INAPOI SI MI-AU INCHIS TELEFONUL IN NAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *