Google+ Informatii utile Tropical Thin cu cetona de zmeura si african mango - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Informatii utile Tropical Thin cu cetona de zmeura si african mango

By on November 9, 2013
informatii-utile-tropical-thin-cu-cetona-de-zmeura-si-african-mango

Tropical Thin este un supliment dietetic care ajuta la arderea mai rapida a grasimilor prin accelerarea rate metabolice. Printre altele, reduce si pofta de mancare, lucru important cand incerci sa pierzi in greutate. Este produsul cu cea mai mare concentratie de cetona de zmeura si este produs in Statele Unite ale Americii.

Ca mod de administrare, Tropical Thin se ia de doua ori pe zi, cate o capsula dimineata si una la pranz, la masa. Suplimentul dietetic este disponibil in flacoane de cate 60 de capsule, un flacon fiind suficient pentru 30 de zile.

Ce contine Tropical Thin

Ingredientele Tropical Thin sunt complet naturale, alese special pentru a ajuta in procesul de slabire, pentru accelerarea metabolismului, pentru reducerea poftei de mancare si pentru eliminarea apei in surplus din corp. Acestea sunt extract de cetona de zmeura, extract de African mango, ceai negru, alge kelp, ceai verde, piper de cayenne, nuca de cocos, scortisoara, picolinat de crom, cafea arabica Kona Red, cola, ceai alb, litchi, cafea verde, lemn dulce si patrunjel.

Ultimele doua ingrediente au rolul de a elimina apa din organism; ceaiul alb, cafeina, cola si cafeaua verde sunt formula pentru accelerarea metabolismului. Beneficiile sale includ si detoxifierea organismului si efectul antioxidant puternic, cat si reglarea tranzitului intestinal.

Ce efecte are Tropical Thin

Singurul efect major pe care il simti dupa administrarea produsului este acela al pierderii in greutate repede si fara a depunde un efort deosebit. Printre celelalte efecte beneficii ale produsului cu cetona de zmeura si African mango se numara si reglarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului si eliminarea apei in exces, cat si cresterea nivelului de energie ca urmare a arderilor celulelor adipoase gata depozitate si a celor noi care sunt ingerate.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *