Google+ De ce contine Tropical Thin cetona de zmeura si african mango - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

De ce contine Tropical Thin cetona de zmeura si african mango

By on November 12, 2013
de-ce-contine-tropical-thin-cetona-de-zmeura-si-african-mango

Extractul de cetona de zmeura este o enzima care se gaseste doar in fructele cu acelasi nume.

Desi fructul este deja cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante benefice, puterea acestor enzime a fost recunoscuta doar recent. Zmeura este folosita in continutul mai multor tipuri de medicamente si ajuta la relaxarea vaselor de sange, ceea ce ajuta la prevenirea problemelor cardiovasculare cat si a altor disfunctii medicale. In urma studiilor si a testelor clinice, s-a demosntrat ca cetona de zmeura este eficienta in arderea grasimilor si poate controla luarea in greutate. Dr Oz, renumitul doctor american, expert in nutritie si evitarea bolilor cardiovasculare, a numit raspberry ketone cel mai potent arzator de grasimi.

Extractul de african mango actioneaza si ca agent de suprimare a apetitului. Fructul copacului African mango a fost folosit de secole pentru ingrosarea preparatelor si ca sursa de proteine.

Vanatorii consumau pasta respectiva in drumetiile lungi pentru a evita senzatia de foame. Chiar si o cantitate mica poate declansa senzatia de satietate, rezultand intr-un aport caloric scazut si pierdere in greutate.

Tropical thin te ajuta sa slabesti din cauza continutul ridicat ce extract de raspberry ketone, cel mai mare al unui produs de pe piata romaneasca, si din cauza extractului de African Mango.

Tropical Thin contine cea mai mare concentratie de raspberry ketone dintre produsele de acest fel de pe piata romaneasca. Motiv pentru care, cu ajutorul acestuia poti slabi intre sase si opt kilograme in doar 30 de zile, fara a urma o dieta anume si fara exercitii.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *