Google+ De ce ajuta cetona de zmeura la slabit ? Afla secretele slabirii eficiente cu acest fruct fantastic - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

De ce ajuta cetona de zmeura la slabit ? Afla secretele slabirii eficiente cu acest fruct fantastic

By on December 19, 2012
cetona de zmeura ajuta la slabit

Cetona de zmeura este o componenta aromatica prezenta zmeura si alte fructe. Aceasta poate fi produsa sintetic si in laborator.

Cercetatorii au demonstrat ca acesti compusi cu structuri chimicale similare, cum e si capsaicina si sinefrina, au activitate lipolitica – cauzand destramarea celulelor de grasime – la soarecii de laborator care primeau o dieta plina de grasimi.

In cadrul unui experiment, pentru a testa efectul asupra obezitatii, soarecii de laborator aveau o dieta plina de grasimi si cetona de zmeura pentru aproximativ zece saptamani. Alte experimente au fost efectuate in vitro. Cercetatorii au descoperit in urma controalelor periodice, ca cetona de zmeura a scazut cantitatea de grasimi din ficat cat si grasimile abdominale la subiecti. S-a descoperit si o crestere a descompunerii grasimilor.

Concluzia cercetarilor a fost ca cetona de zmeura previne si imbunatateste obezitatea si nivelul de grasimi din ficat. Desi nu este cunoscut cu exactitate mecanismul, aceste efecte par sa apara din actiunea cetonei de zmeura in alterarea felului de metabolizare a lipidelor.

Cercetatorii au speculat ca cetona de zmeura stimuleaza metabolizarea energiei printr-un mecanism similar cu cel al capsaicinei. Capsaicina, compus care se gaseste in ardeii iuti, este eficienta in pierderea in greutate.

Intr-un alt studiu, a fost examinat efectul cetonei de zmeura asupra metabolizarii energiei prin masurarea markerilor metabolici in tesutul adipos maro, un fel special de grasimi care genereaza caldura intr-un proces numit termogeneza. Aceste rezultate au indicat ca cetona de zmeura activeaza termogeneza si imbunatateste metabolizarea energiei.

Cetona de zmeura ajuta la slabit

si detine proprietati unice care, pe langa faptul ca ajuta la procesul de slabire intr-o modalitate natural, ajuta si la imbunatatirea starii generale de sanatate.
Suplimentele pe baza de cetona de zmeura sunt formate din ingrediente complet naturale astfel ca nu prezinta efecte adverse sau potentiale riscuri. Totusi, sunt cateva persoane care s-ar putea sa prezinte alergii fata de unul sau mai multe ingrediente, astfel ca se recomanda sfatuirea cu doctorul personal.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Alte Cautari despre Cetona de Zmeura:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *