Google+ Raspberry Concentrat cu Cetona de Zmeura – Efecte, Beneficii si Administrare - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Raspberry Concentrat cu Cetona de Zmeura – Efecte, Beneficii si Administrare

By on February 16, 2013

Un alt produs pe baza de cetona de zmeura aparut in Romania este un Concentrat pe numele sau Raspberry Concentrat.  Dintre toate produsele pe baza de raspberry ketone, este singurul care vine sub forma de concentrat.

Am decis sa facem un review despre acest produs tocmai pentru ca potentialii clientii sa stie ce cumpara si sa poata face o alegere potrivita atunci cand achizitioneaza un produs de slabire pe baza de cetona de zmeura.

Despre acest produs nu exista prea multe informatii online, site-ul oficial oferind informatii destul de superficiale cu privire la produs.

Ce Ingrediente contine Raspberry Concentrat ?

Pe site-ul oficial despre acest produs se spune ca ar contine: cetona de zmeura, soc, papadie, portocale si crom. Din nefericire niciunde pe site si pe internet nu scrie ce concentratie de cetona de zmeura are acest produs si mai important, din ce parte a acestei plante este produs extractul. Nu stim nimic nici despre celelalte ingrediente referitor la gramaje sau la ce concentratii sunt prezente in produs.

Administrare Raspberry Concentrat ?

Nu exista niciunde pe site-ul oficial informatii despre cum se administreaza acest produs, care este dozajul recomandat, daca poate fi administrat sau nu de persoane care sufera de alte probleme de sanatate, de copii si daca este nevoie de recomandarea medicului inainte de a administra acest produs.

Date de Contact

Din nefericire site-ul nu contine nici o data de contact, decat o adresa de e-mail si un formular de contact. Exista un singur numar de telefon pe site iar acesta este unul de telefon fix.

Pretul unui sticle de Raspberry Concentrat cu Cetona de Zmeura este de 129 de lei plus 20 de lei transport si va ajunge pentru 14 zile.

Informatii PRO Raspberry Concentrat:

 • Usor de administrat fata de produsele obisnuite cu capsule
 • Contine si alte ingrediente pe langa cetona: soc, papadie si portocale

Informatii CONTRA Raspberry Concentrat:

 • Lipsa informatiilor despre Concentratia Extractului de Cetona si cate mg contine
 • Lipsa detaliile dspre cum se Adminstreaza
 • Lipsa datelor de contact de pe site
 • Pret foarte mare fata de produsele concurente fara justificare
 • Produs in Romania (standard de calitate mai slab decat cele produse in america)
 • Lipsa marturiilor si a parerilor pozitive de la persoanele care au incercat

Concluzii

Acest produs pare sa fie unul interesant insa lipsa informatiilor ne duce cu gandul la un produs care nu renteaza. In general nici in America, produsele sub forma de concentrate nu au un efect mai bun decat pastilele si nu sunt de cele mai multe ori alegerea clientilor.  Au termen de valabilitate mai scurt. Pretul este foarte mare comparativ chiar si cu produsele scumpe din Romania pe baza de cetona de zmeura, iar faptul ca acest produs este fabricat in Romania poate insemna o oarecare retinere atunci cand exista diverse produse importate din America al caror standard de calitate este superior. Deasemenea neavand informatii concrete despre administrare, concentratii si date de contact, nu este un produs pe care sa il recomandam celor care doresc sa slabeasca.

Daca ati incercat acest produs si aveti pareri sau lucruri de spus cu privire la acesta va invitam sa postati mai jos. Va multumim si speram ca acest review sa fie folositor!

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Alte Cautari despre Cetona de Zmeura:

One Comment

 1. marcela

  16/02/2013 at 20:27

  am cumparat 3 sticle din acest produs deoarece am crezut ca merita fiind singurul concentrat pe care l-am gasit in romania .. are un gust destul de inecacios si nu am slabit nici macar un kilogram de la el. consider ca acest produs nu isi merita banii. am incercat acum tropical thin si am inceput sa slabesc incet dar sigur in medie 1 kg pe saptaman, nu va risipiti banii cu acest produs concentrat! aaa si e produs in romania, cred ca spune tot nu ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *