Google+ Cetona de zmeura si African mango in Tropical Thin - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Cetona de zmeura si African mango in Tropical Thin

By on November 16, 2013
cetona-de-zmeura-si-african-mango-tropical-thin

Folosind o formula special creata pentru slabire, Tropical Thin este cel mai puternic supliment dietetic de la ora actuala. Intr-un singur produs se pot regasi beneficiile cetonei de zmeura si African mango intr-o concentratie foarte mare. In urma testelor efectuate asupra celor doua componente s-a demonstrat ca au efect benefic in pierderea in greutate si accelerarea ratei metabolice.

Ce este cetona de zmeura

Cetona, numita si raspberry ketone, este o componenta din fructul cu acelasi nume, si este responsabila pentru culoarea si savoarea fructului. Acest extract a fost testat clinic, iar rezultatele au fost pozitiv in ceea ce priveste abilitatea de a ajuta in slabire fara a crea efecte adverse. Chiar si dr Oz a denumit raspberry ketone ca fiind arzatorul cel mai potent al grasimilor.

Ce este African mango

Este cunoscut si ca mango salbatic sau Irvingia Gabonensis si creste in padurile tropicale din Camerun, Africa. Semintele sale reprezinta o sursa foarte buna de fibre, motiv pentru care acesta ajuta la procesul de slabire si la scaderea colesterolului. Printre beneficiile sale amintim abilitatea sa de a imbunatati metabolizarea grasimilor, desi sunt mult mai multe.

Impreuna, cele doua ingrediente ale Tropical Thin formeaza o formula potenta de ardere a grasimilor, impreuna ceaiul verde, ceaiul negru si piper de cayenne. In plus, produsul contine cea mai mare concentratie de raspberry ketone de pe piata romaneasca.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *