Google+ Cetona de Zmeura Arde Grasimile si Ajuta la Slabire - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Cetona de Zmeura Arde Grasimile si Ajuta la Slabire

By on December 19, 2012

Suplimentele dietetice pe baza de cetona de zmeura care au fost recent mediatizate la Emisiunea Dr Oz ca supliment dietetic inovator. De atunci, popularitatea suplimentelor respective a crescut foarte mult, iar consumatorii sunt multumiti, afirmand ca au reusit sa slabeasca dramatic! Ai luat pana acum in considerare ideea de a incerca cetona de zmeura pentru a te ajuta sa slabesti? Pentru inceput, iti vom oferi cateva informatii pentru a vedea daca suplimentul ti se potriveste.

Ce este cetona de zmeura

Cetona de zmeura este un compus aromatic natural care se gaseste in zmeura – este ceea ce da acel gust delicios zmeurei.

Acest compus se foloseste si in parfumuri si aditivi alimentari pentru a contribui la miros si aroma. Cetona de zmeura se formeaza in mod natural in zmeura, iar suplimentele pe baza de cetona de zmeura iau acest compus natural si il concentreaza in doze ridicate pentru a-i creste proprietatile pentru imbunatatirea sanatatii.

Pentru aceeasi cantitate de cetona de zmeura gasita in supliment, ar trebui sa consumati aproximativ 40 de kilograme de fructe! Cam multa zmeura!

Cetona de zmeura arde grasimile

In 2005 a fost efectuat un studiu asupra efectelor pe care le au dozele ridicate de cetona de zmeura asupra soarecilor. Soarecii aveau o dieta cu continut ridicat de grasimi pentru cateva saptamani, iar luarea in greutate a fost observabila. In urmatoarele cinci saptamani, aveau aceeasi dieta plina de grasimi, insa de aceasta data li se administrau si cetona de zmeura.

Rezultatele au fost uimitoare: in perioada in care soarecii primeau cetona de zmeura, acestia nu au luat in greutate, in ciuda dietei pline de grasimi.

Se crede ca cetona de zmeura poate arde grasimile si ca poate modifica insasi metabolizarea grasimilor, adica poate schimba viteza la care sunt arse grasimile.

Cetona de zmeura: supliment dietetic natural

Pierderea in greutate poate fi dificila, insa se poate intampla mai rapid cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice. Cu toate acestea, puteti folosi cetona de zmeura ca supliment natural dietetic pentru a obtine rezultatele de pierdere in greutate mai repede.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Alte Cautari despre Cetona de Zmeura:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *