Google+ Ce culoare trebuie sa aiba Pastilele din Cetona de Zmeura ? Care sunt False si Care sunt Reale ? - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Ce culoare trebuie sa aiba Pastilele din Cetona de Zmeura ? Care sunt False si Care sunt Reale ?

By on January 22, 2013
culoare pudra din cetona de zmeura

In urma diverselor comentarii legate de produsele false si cele adevarate pe baza de cetona de zmeura, foarte multe persoane se intreaba Ce Culoare trebuie sa aiba Pastilele care contin Pudra din Cetona de Zmeura ?

Sa incepem cu o intrebare simpla si anume:

Ce culoare are Zmeura ?

Desigur culoarea pe care o are zmeura este una rosiatica sau chiar rosu aprinsa spre maroniu atunci cand este foarte coapta. Astfel raspunsul la intrebarea de mai vreme despre culoarea pudrei de cetona de zmeura este ca trebuie sa fie brun roscat sau un brun inchis. Cunoscand acest lucru ne putem feri relativ usor de produsele false care de cele mai multe ori contin alte substante cu culori mai deschise, alb, galbui sau chiar un verde deschis.

Este bine de stiut ca sunt si unele produse care desi au alta culoare mai deschisa nu inseamna neaparat ca nu contin cetona de zmeura, ci doar ca cel mai probabil extractul din cetona de zmeura este prezent intr-o concentratie mult mai mica, fapt pentru care nu predomina culoarea zmeurei.

Cum puteti sa va feriti de produsele din cetona de zmeura care sunt de slaba calitate ?

  • Cautati mereu pe site-ul de vanzare daca este undeva afisat acest lucru sau daca este mentionat ce culoare contin capsulele din cutie.
  • Daca nu este mentionat acest lucru este bine sa verificati eticheta produsului pentru a vedea concentratia de cetona de zmeura.
  • Daca produsul nu are o concentratie de cetona de zmeura de macar 5 la 1 atunci produsul nu este de cea mai buna calitate si mai mult ca sigur nu va avea efectul dorit pt dvs.

Atentie pentru ca au aparut si in Romania produse cu extract de slaba calitate (chiar daca unele contin 300 mg de cetona, este de foarte slaba calitate lucru care se va reflecta asupra beneficiilor pe care acest produs le are la slabire).

  • Daca nici pe eticheta nu gasiti mentionat, cel mai bine este sa intrebati la telefonul de pe site inainte sa cumparati!
  • Daca nu gasiti date de contact sau telefon pe site-ul de vanzare al produsul va recomand sa nu achizitionati nici un fel de produs deoarece cu siguranta este o pacaleala!

In curand va fi disponibila si o lista cu toate produsele de cetona din Romania impreuna cu culoarea fiecarui pilule din fiecare produs care exista pe piata.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *