Google+ Ce beneficii are Cetona de Zmeura ? Recomdandata de Dr Oz in America - Totul despre Cetona de Zmeura – Pareri, Pret, Forum, Informatii si Beneficiile despre fructele Raspberry Ketone in Romania

Ce beneficii are Cetona de Zmeura ? Recomdandata de Dr Oz in America

By on December 19, 2012

Cetona de zmeura este un supliment dietetic natural derivat din aceste fructe mici si rosii. Aceste fructe sunt cunoscute pentru multiplii compusi benefici pentru sanatate. Zmeura contine compusi sanatosi in cantitati mici, care sunt extrasi si folositi pentru crearea suplimentului.

Rezultatele cercetarilor indica faptul ca cetona de zmeura produce enzimele responsabile pentru arderea grasimilor in exces – scade gradul de absorbtie al grasimilor si ajuta la descompunerea celor care au fost deja absorbite.

Suplimentul pe baza de cetona de zmeura poate preveni inceputul obezitatii inclusiv in cazul oamenilor care au o dieta bogata in grasimi. Spre deosebire de alte suplimente, cetona de zmeura ajuta la reglarea colesterolului si a glicemiei fara a avea efecte secundare negative asupra sistemului cardiovascular.

Ce beneficii prezinta cetona de zmeura

Suplimentul natural pe baza de cetona de zmeura are numeroase beneficii in domeniul sanatatii. De exemplu, cetona de zmeura este cunoscuta pentru ca este un compus natural care sprijina capacitatea corpului de a imbunatati anumite proteine care ajuta la cresterea ratei metabolice prin productia de adiponectine, care reduc semnificativ componentele de grasime din corp si ajuta deci la pierderea in greutate.

Suplimentul natural pe baza de cetona de zmeura joaca un rol important in echilibrarea nivelului glicemic. (Glicemia dezechilibrata poate duce la diabet.) Cetona de zmeura genereaza acizi grasi omega 3 care ajuta la imbunatatirea inteligentei si a altor functii ale creierului, sprijina productia hormonilor de crestere si ajuta la reducerea conditiilor pielii.

Cetona de zmeura minimalizeaza inflamatiile care sunt cunoscute pentru cauzarea durerii, artritei si a gutei. In plus, cetona de zmeura este folosita si pentru alinarea durerilor musculare care urmeaza dupa exercitii fizice obositoare. Compusii din zmeura contin antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor de la expunerea fata de radicalii iberi care accelereaza procesul de imbatranire. Se considera ca cetona de zmeura au un continut bogat de anti – carcinogeni care ajuta la protejarea organelor, ca ficatul si pielea, de la daune.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Social Share Counters

Alte Cautari despre Cetona de Zmeura:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *